Το μεγαλύτερο δώρο θα φέρει το 2021 στην Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά, καθώς το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η ηθοποιός ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στο προφίλ της στο Instagram, δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της, με τον ποδοσφαιριστή να την φυλάει τρυφερά.

«HAPPY NEW YEAR! Γεμάτη υγεία, αγάπη, φως & θαύματα!!! Το 2021 εύχομαι να φέρει σε όλους τα πιο ουσιαστικά δώρα!!! Σε εμάς θα φέρει το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας! Θαύμα μου ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια σου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ
Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Στις αρχές του 2020 ο Γιώργος Σαμαράς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα Κομμάτα και εκείνη φυσικά είπε το μεγάλο «ναι».

Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε στο Παρίσι, με τη γνωστή ηθοποιό να δημοσιεύει λίγες στιγμές αργότερα μια φωτογραφία, όπου βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί. Ένα σκηνικό που θύμιζε σενάριο χολιγουντιανής ταινίας!

Πηγή: parapolitika.gr