Τι έγραψε στα social media μετά τη δημοσίευση του Τάσου Ξιαρχό στο Instagram, όπου σχολίαζε τα κιλά μίας κοπέλας.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει τις τελευταίες ώρες ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε ακόμη: Τάσος Ξιαρχό – Σάλος στα social media μετά τα χοντροφοβικά σχόλια του χορογράφου

Ο γνωστός χορογράφος ανέβασε ένα story στο instagram, που κορόιδευε μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της και για το ρούχο που φορούσε.

Μάλιστα έδειξε και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

Τα social media πήραν «φωτιά». Οι χρήστες ξεσηκώθηκαν και τον αποδοκίμασαν έντονα αναγκάζοντάς τον να ζητήσει συγγνώμη.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο.

Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος. Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ», ανέφερε.Η τοποθέτηση της Κόνι Μεταξά
Πολλά μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα δέχτηκε η Κόνι Μεταξά, η οποία είναι φίλη με τον χορογράφο. Η ίδια έκανε ένα story και απάντησε έμμεσα, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ευθύνομαι για τις μαλ@κιες των άλλων. Ευθύνομαι μόνο για την απόσταση που βάζω ανάμεσα σε εμένα και σε αυτούς».

Πηγή: parapolitika.gr