Είναι ο αναμορφωτής της Λίβερπουλ. Ο άνθρωπος που οδήγησε εκ νέου τους «κόκκινους» στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης. Μέσα σε 4,5 μόλις χρόνια έχει μεταμορφώσει εξ ολοκλήρου τον σύλλογο από το Μέρσεϊσαϊντ και στα μάτια των οπαδών της ομάδας είναι ήρωας πλέον.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει βάλει στόχο να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ για μία τετραετία ακόμα. Μέχρι το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή, που λήγει το συμβόλαιό του.

Με τον Γερμανό τεχνικό να αφήνει ανοιχτό το παράθυρο ακόμη και για ανάληψη μίας εθνικής ομάδας, όταν αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Κλοπ:

«Θα μείνω άλλα τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ. Εξάλλου, σε πέντε χρόνια από τώρα θεωρώ ότι ο κόσμος θα είναι πλέον πολύ διαφορετικός. Μετά θα κάνω ό,τι θέλω… Όταν τελειώσει η καριέρα μου, σίγουρα θα επιστρέψω στη Γερμανία να ζήσω. Ίσως να πάω στη Μάιντζ να μείνω.

Ωστόσο, δεν ξέρω τι θα κάνω μετά τη Λίβερπουλ. Ίσως να μείνω εκτός για έναν χρόνο, ίσως αναλάβω έναν άλλον σύλλογο, ίσως μια εθνική ομάδα, ίσως να μην κάνω και τίποτα».

πηγή:to10.gr

Πηγή: parapolitika.gr