Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως εκείνη έχει βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ η αδερφή της έχει κλείσει τον πέμπτο.

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε σήμερα η Κλέλια Πανταζή, μια μέρα μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης τόσο της δικής της όσο και της αδερφής της, Άννης. Η πρώην Ολυμπιονίκης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως εκείνη έχει βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ η αδερφή της έχει κλείσει τον πέμπτο.

«Βρίσκομαι στην Λέσβο έχει καταγωγή ο πατέρας μου από εδώ και είμαι με τον γιο μου. Εγώ βρίσκομαι στον 3ο μήνα και η αδερφή μου έχει κλείσει τον 5ο. Δεν το είχαμε προγραμματίσει δεν γίνεται έτσι και αλλιώς αυτό. Εγώ δεν ήθελα καν να σκέφτομαι πότε θα έρθει το δεύτερο παιδί για να μην αγχωθώ, ούτε η Άννυ ήρθε πιο χαλαρά. Ο μικρός είναι 1,5 χρονών και εγώ γενικά ήθελα να κάνουμε και το δεύτερο όσο πιο κοντά γίνεται που τα έχουμε όλα πρόσφατα. 

Βρισκόμαστε σε ένα σοκ γιατί ξαφνικά τα παιδιά από 2 θα είναι 4 αλλά με καλή θέληση, ενέργεια, όρεξη και αγάπη θα τα καταφέρουμε. Δεν ξέρω αν θέλει να αποκαλύψει η ίδια το φύλο του μωρού, εγώ δεν ξέρω ακόμη τι έχω θα δούμε τώρα που θα γυρίσω και θα κάνω εξετάσεις. Από την μία δεν έχω διαφορετικά συμπτώματα από αυτά που είχα στον γιο μου, αλλά από την άλλη θα ήθελα και ένα κοριτσάκι όποτε το σκέφτομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Πανταζή.

Πηγή: parapolitika.gr