Η νέα πρόκληση είναι απίστευτα επικίνδυνη

Με σοβαρά εγκαύματα στο κρεβάτι βρέθηκε μια 13χρονη από το νέο challenge στο Tik Tok, που ονομάζεται «αναμμένος καθρέφτης».

Η νέα πρόκληση δείχνει εντυπωσιακή είναι όμως απίστευτα επικίνδυνη και για αυτό κανείς δεν πρέπει να την δοκιμάσει, όπως παρουσίασε σε ρεπορτάζ η εκπομπή του MEGA livenews του Νίκου Ευαγγελάτου.

Τι είναι η νέα πρόκληση με τον «αναμμένο καθρέφτη»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νεαρός κάνει σχέδια με σπρέι στον καθρέφτη. Το σπρέι έχει αλκοόλ που είναι εύφλεκτο. Σβήνει τα φώτα και ανάβει φωτιά. Οι παραγγελίες από φίλους του στο tik tok πέφτουν βροχή. Του ζητούν να κάνει και ένα τετράγωνο. Το κάνει…

Άλλα παιδιά θέλουν να μιμηθούν ανάμεσα τους και η 13χρόνη Ντέστινι. Η πλάκα κατέληξε σε τραγωδία με το παιδί να υποφέρει βαριά εγκαύματα όταν ένα μπουκάλι με οινόπνευμα φούντωσε και το παιδί άρπαξε φωτιά. Η μητέρα της 13χρόνης είναι σε κατάσταση σοκ.

Για ακόμα μία φορά τα διεθνή δίκτυα απασχολούνται με τις προκλήσεις στα Social Media, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν ακραία επικίνδυνες.

Η φλεγόμενη νεαρή ούρλιαζε από τον πόνο. Η μητέρα της άκουσε τις κραυγές και έτρεξε στο μπάνιο. Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο. H μητέρα της άτυχης κοπέλας προειδοποιεί.

Το θέμα έχει κινητοποιήσει και την πυροσβεστική. Αν όλα πάνε καλά η μικρή θα μείνει… τουλάχιστον 2 μήνες στο νοσοκομείο.

Πηγή: parapolitika.gr