Με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα και έως την Παρασκευή η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και ο Χάρης Καστανίδης.

Το τελευταίο διάστημα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής έχει πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις σε όλη τη χώρα, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι «ψηφιακές περιοδείες», στις οποίες η κ. Γεννηματά προσπάθησε να ενδυναμώσει τις σχέσεις της με παλιά στελέχη και νεολαία.

Με το βλέμμα στις κάλπες

Για τους στενούς συνεργάτες της προέδρου πάντως το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη θεωρείται κομβικής σημασίας για τις εσωκομματικές διαδικασίες του φθινοπώρου. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Γεννηματά αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματός της για την αναβάθμιση της συμπρωτεύουσας. Επίσης, θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστεί το «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο».

Στόχος της είναι να έρθει σε επαφή και με συνδικαλιστές, προκειμένου να συζητήσουν το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κουβέντα με τους νέους και μπάλα

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, κ. Γεννηματά αναμένεται να συναντηθεί και με μέλη της νεολαίας της Θεσσαλονίκης. Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρακολουθήσει και τον ημιτελικό του Euro μαζί με τα στελέχη της «Νέας Γενιάς».

Επίσης, το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία της στο λιμάνι της πόλης με κεντρικό σύνθημα «η Θεσσαλονίκη πρωταγωνιστής».