Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής«απασφάλισε» κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τα λεγόμενα περί υπόγειας συγκυβέρνησης, τονίζοντας πως αποτελεί αποκούμπι στα εσωκομματικά του αδιέξοδα. Παράλληλα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Άννα Διαμαντοπούλου, χαρακτηρίζοντας την επιλογή της από τον πρωθυπουργό ως «θετική εξέλιξη για τη χώρα»

«Προβοκάτσια» του ΣΥΡΙΖΑ τα λεγόμενα για υπόγεια συγκυβέρνηση – Θετική εξέλιξη για τη χώρα η επιλογή της κ. Διαμαντοπούλου

Το ΚΙΝΑΛ καταλογίζει «προβοκάτσιες» στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κριτική περί υπόγειας συγκυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η αντίδραση της Κουμουνδούρου οφείλεται στις προσπάθειες για να βγει από τα εσωτερικά της αδιέξοδα.

Ευχόμενο «καλή επιτυχία» στην Άννα Διαμαντοπούλου, το Κίνημα Αλλαγής σημειώνει ότι η επιλογή της είναι «θετική εξέλιξη για τη χώρα». «Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επέλεξε ένα στέλεχος από άλλο πολιτικό χώρο για μια κορυφαία διεθνή θέση, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ανάλογο δυναμικό», αναφέρει το ΚΙΝΑΛ.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρινίζει ότι «η κ. Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το Μάιο του 2013 και είναι ανεξάρτητη πολιτικά, ενώ ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα το 2017 (“Ώρα Αποφάσεων”). Όπως αποχώρησαν μέσα στα χρόνια της κρίσης και άλλα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, που αντικαταστάθηκαν από περισσότερα νέα, που δίνουν σήμερα τη μάχη με το Κίνημα Αλλαγής. Το κόμμα δηλαδή, με τη μεγαλύτερη ανανέωση σε στελεχιακό δυναμικό».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Άννα Διαμαντοπούλου. Η επιλογή της από τον πρωθυπουργό για την διεκδίκηση της θέσης του γενικού γραμματέα του Οργανισμού για την Ανάπτυξη και τη Συνεργασία και την Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) είναι μια θετική εξέλιξη για τη χώρα. Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά επέλεξε ένα στέλεχος από άλλο πολιτικό χώρο για μια κορυφαία διεθνή θέση, αποδεικνύοντας ότι το κόμμα του δεν διαθέτει ανάλογο δυναμικό.

Οφείλουμε όμως να διευκρινίσουμε ότι η κ. Διαμαντοπούλου έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ το Μάιο του 2013 και είναι ανεξάρτητη πολιτικά, ενώ ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα το 2017 (“Ώρα Αποφάσεων”). Όπως αποχώρησαν μέσα στα χρόνια της κρίσης και άλλα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, που αντικαταστάθηκαν από περισσότερα νέα, που δίνουν σήμερα τη μάχη με το Κίνημα Αλλαγής. Το κόμμα δηλαδή, με τη μεγαλύτερη ανανέωση σε στελεχιακό δυναμικό.

Σε ο,τι αφορά στις προβοκάτσιες του ΣΥΡΙΖΑ, που αναζητά εναγωνίως αφορμές για να βγει από τα εσωτερικά του αδιέξοδα, απαξιούμε να απαντήσουμε.