Στη συνάντηση με τον πρώτο συμπολίτη μας που εμβολιάστηκε

Με ρεκόρ ραντεβού έκανε πρεμιέρα η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς της ηλικίας 45-49 και με τους ίδιους ρυθμούς συνεχίστηκε και την Δεύτερη ημέρα. 170 χιλιάδες συμπολίτες μας, που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 45-49, είχαν κλείσει τα ραντεβού, μέχρι χθες βράδυ, τους για εμβολιασμό στην πλατφόρμα που άνοιξε το Μ. Σάββατο, τόνισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

 Όπως τόνισε ο υπουργός, η Επιχείρηση “Ελευθερία” προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.

 Στη συνάντησή του με τον πρώτο συμπολίτη μας που εμβολιάστηκε, δήλωσε: «Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε.»

 «Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης στον κ. Κικίλια. 

 «Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.», είπε ο υπουργός.

 Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Ο κ. Γιοβανίδης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Είναι η προσωποποίηση της ‘Ελευθερίας’. Από την αρχή μας είχε δηλώσει την επιθυμία του να είναι ο πρώτος που θα κάνει το ταξίδι προς την ‘Ελευθερία’, για να φτάσει και πρώτος στο τέλος αυτής της τόσο δύσκολης περιπέτειας. Δυνατός και υγιής, έκανε χιούμορ και έδωσε και σε εμάς ένα μάθημα ζωής. Φροντίσαμε, ώστε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας να εμβολιαστούν πρώτοι μέσα στις δομές, που ζουν, χωρίς να μετακινηθούν και να ταλαιπωρηθούν, ώστε να τους προστατεύσουμε ως οφείλουμε. Συνεχίζουμε με ταχύτητα τους εμβολιασμούς και σύντομα η χώρα μας θα είναι θωρακισμένη. Ο εμβολιασμός είναι η ‘Ελευθερία’ μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ