Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο γάμου τους στις 29 Απριλίου κι ενώ πέρυσι γιόρτασαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα με lockdown
, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά φέτος.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ παραδοσιακά πάντα γιόρταζαν την επέτειό τους κατ’ ιδίαν, αλλά φέτος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα σπέσιαλ γεύμα, καθώς στη Βρετανία τα εστιατόρια και οι παμπς αναμένεται να ανοίξουν ξανά στις 12 Απριλίου.

Πέρυσι, η Κέιτ δούλευε εκείνη την ημέρα, συμμετέχοντας σε μια διαδικτυακή συζήτηση με φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν νέες μητέρες και έγκυες γυναίκες. Στην τέταρτη επέτειό τους, η Δούκισσα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί του ζευγαριού, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

Για την πρώτη τους επέτειο το 2012, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ πέρασαν το σαββατοκύριακο στο Σάφολκ, όπου την προηγούμενη μέρα είχαν παρευρεθεί στον γάμο μιας σχολικής φίλης της Δούκισσας.

Η Κέιτ μαγείρεψε ψαράκι «en papillote» (σ.σ. στη λαδόκολλα) για τον σύζυγό της, σε μια συμβολική κίνηση, καθώς είθισται στην πρώτη επέτειο του γάμου να δίνονται δώρα από χαρτί.

Το κρύσταλλο ή η πράσινη τουρμαλίνη είναι πολύτιμοι λίθοι που συνδέονται με τη δέκατη επέτειο γάμου, οπότε μήπως μερικά νέα κοσμήματα βρίσκονται στο μυαλό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ ως φετινό δώρο;

Πηγή: parapolitika.gr