Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πάρει τηλέφωνο να ζητήσει δουλειά.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για την περίοδο της καραντίνας και για την κόρη του, Τζένη, η οποία ακολουθεί τα χνάρια του στην υποκριτική. Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πάρει τηλέφωνο να ζητήσει δουλειά. 

Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και ο ίδιος εξηγεί τους λόγους: «Η περίοδος της παύσης ήταν τραγική. Δηλαδή στην αρχή λες “εντάξει ωραία, ας ξεκουραστούμε λίγο”, αλλά μετά από λίγο καιρό αυτό σταματάει γιατί δεν μπορείς να κάθεσαι. Εγώ καθόμουν 1,5 χρόνο. Είναι τραγικό γιατί δεν είχα κλείσει μία δουλειά στην τηλεόραση, αλλά τρία θεατρικά και από τα τρία θεατρικά δεν έγινε κανένα. Το ένα θα γίνει τώρα, ο Κολοκοτρώνης»

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι πλέον παίρνει τηλέφωνα να ζητήσει δουλειά, ενώ στο παρελθόν δεν το έκανε: «Παλιά περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Τώρα δεν το κάνω. Ο άλλος δεν ξέρει αν έχεις τηλεοπτική δουλειά, τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες “αν κάνεις κάτι, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε. Δεν είναι ντροπή αυτό».

Η κόρη του, Τζένη, κάνει φέτος τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια του: «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί η μικρή είναι καλή και εγώ με αυτά χαίρομαι.

Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω τη μαμά μου (Τζένη Καρέζη). Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η Τζένη τα έχει ξεπεράσει αυτά, αλλά όταν ήταν πιο μικρή τη βάραινε αυτό. Θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί με την κόρη μου. Και εκείνη το θέλει.  Όταν είσαι πάνω στη σκηνή με έναν άνθρωπο που είναι η οικογένειά σου, τον ξέρεις πολύ καλά και μπορείς και συνεννοείσαι»

Πηγή: parapolitika.gr