Μίλησε για όλα στην εκπομπή Ελένη

H Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και τις περίεργες συμπεριφορές που δέχτηκε.

«Επειδή όλα αυτά είναι μαγνητικά κύματα, νομίζω ότι ήμουν πολύ απαγορευτική όταν δεν ήθελα. Άρα ποτέ δε βρήκα τερατώδες εμπόδιο γιατί ήταν σαν κεραυνός το κύμα που έστελνα. Όταν ήθελα ήταν επίσης σαν κεραυνός. Οπότε πρέπει να σου πω ότι δεν δημιουργήθηκε τέτοιο πρόβλημα σε εμένα. Με λόγια όταν είχε δημιουργηθεί, για παράδειγμα ”κάνε τούτο, κάνε το άλλο”, απαντούσα όπως θα απαντούσα αν ήμουν οποιαδήποτε ανώνυμη κοπέλα. Με απόλυτη αυτοπεποίθηση γιατί θεωρούσα πάντα ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υποβιβάσει κανέναν. Απαντούσα σταράτα χωρίς να σκέφτομαι τις επιπτώσεις» είπε αρχικά.

«Δεν έχασα ποτέ την ευγένειά μου. Έχω χάσει την ψυχραιμία μου. Όταν θυμώνω είμαι πολύ δυσάρεστη γιατί είμαι πολύ υπερβολική. Έχω πολλή υπομονή μέχρι το σημείο να θυμώσω και να τα κάνω λίμπα. Νομίζει κανείς, ”καλά τώρα γι’αυτή τη λεπτομέρεια βρήκε να κάνει τόση φασαρία;”. Δεν είναι λεπτομέρεια. Είναι η χιλιοστή όταν γίνεται το κακό. Αγενής δεν είμαι ποτέ”», πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr