Η Αγγελική Λάμπρη ήταν κάθισε το βράδυ της Πέμπτης στο τραπέζι του After Dark και απέναντι από τον Θέμη Γεωργαντά. Η αγαπημένη ηθοποιός μας συγκλόνισε όλους με την καταγγελία της για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν χρόνια από γνωστό ηθοποιό.

Η Αγγελική, μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, αποκάλυψε ότι οι ξεχωριστές και δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στο παιχνίδι επιβίωσης φαντάζουν πλέον κάτι πολύ μακρινό και κάνει πρόβλεψη για τον φετινό νικητή.

Πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι δεν είχε επικοινωνία με την 8χρονη κόρη της; Ποια ήταν τα πρώτα λόγια της μικρής, μόλις η μητέρα της επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο;

«Είχε γίνει η καταγγελία από η Σοφία Μπεκατώρου και ήταν κάτι που είχαμε βιώσει και οι 3 το ίδιο περιστατικό. Λέγαμε ότι θέλαμε να βγει. Είναι δύσκολο να το κουβαλάς μέσα σου. Τότε ένιωσα θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω. Συμβαίνει αυτό τόσα πολλά χρόνια και κάναμε ότι δεν συμβαίνει. Τότε ένιωσα φόβο τρόμο, πολύ μόνη. Και δεν έφυγε ποτέ ο φόβος. Είπα την αλήθεια μου. Και σκέφτηκα ότι αν το είχα πει πιο νωρίς δεν θα το πέρναγαν αυτό και άλλα κορίτσια. Ντροπή και φόβο, πρέπει να νιώθει ο θύτης. Δεν φαντάζεσαι πόσα μηνύματα έχω πάρει από ανθρώπους, που μου λέγανε μπράβο. Νιώθαμε ότι είμαστε μόνοι μας. Κανένας δεν είναι μόνο του πια. Θα πρέπει να μιλάμε. Είναι η ώρα να φοβηθούν οι θύτες. Ελπίζουμε η αλήθεια να έρθει στο φως. Έρχεται η κάθαρση. Όποιος έχει σκοπό να κάνει κάποια παρενόχληση ή να ασκήσει σωματική ή λεκτική βία δεν θα το κάνει. Είναι αυτό που έχουμε καταφέρει. Δεν μπορεί ο καθένας επειδή είναι μεγάλος καλλιτέχνης να κάνει ότι του έρχεται στο κεφάλι, δεν είναι πια ανεκτό αυτό».

«Νιώθω πολύ δυνατή και νιώθω χαρούμενη.  Που βγήκε από μέσα μου. Ζητώ συγγνώμη που δεν το έκανα νωρίτερα. Όταν ακούς ότι μια υπουργός πολιτισμού έχει εξαπατηθεί από μια υποκριτική τέχνη, σπιλώνεις ένα κλάδο που βάλλεται αυτή τη στιγμή. Δεν έχω λόγια πραγματικά. Είναι κοινωνικό το θέμα και είναι λάθος να το κάνουμε πολιτικό. Το υποβαθμίζουμε. Ο στόχος είναι να ενθαρρύνουμε ανθρώπους να μιλήσουν και ότι δεν είναι μόνοι τους. Έχουμε κινηθεί νομικά αλλά το δικό μας θέμα έχει παραγραφεί. Ηθικά νιώθω πολύ δικαιωμένη. Ως μητέρα, ακούω πράγματα που μου σηκώνεται η τρίχα. Ειδικά όταν αφορά παιδιά. Είναι το πιο σοβαρό από όλα». 

Για την εμπειρία της στο Survivor:

«Δεν ζορίστηκα πολύ με το φαγητό και έχει να τρέχεις και από πάνω. Δεν τσακώνομαι εύκολα αλλά να τσακωθώ θα τα κάνω λίμπα. Δεν ξέρω πως θα ήμουν αν έμενα μέχρι τώρα. Εκτίμησα τον Περικλή. Έφυγα cool δεν στεναχωρέθηκα. Μου έλειψε το παιδάκι μου. Το έζησα. ήταν τόσο όσο. Ήμουν ο εαυτός μου. Αλλά δεν έχω δει τα επεισόδια που ήμουν μέσα… Το βράδυ κρυώναμε. Ξυπνούσαμε για να πάμε στη φωτιά και ξαναξλαπώναμε. Θα είναι δίκαιο να είναι στην τελική τριάδα ο Κόρο. Τα λεφτά δεν ήταν ο πρωταρχικός λόγος για να πάω στο Survivor. Mου είχαν πει για το J2US αλλά προτίμησα το Survivor, γιατί είμαι των άκρων. Δεν μπορεί να με βοηθήσει το Survivor σαν ηθοποιός».

Η κόρη μου η Ευτυχία είναι 8 χρονών και έχω τρέλα με την κόρη μου! Είναι η απόλυτη προτεραιότητα για μένα. Η κόρη μου δεν ήθελε να πάω. Έκλαιγε. Δεν ήταν εύκολο. Ήταν δοκιμασία γιατί είμαστε δεμένες. Δεν μεγάλωσε με γιαγιάδες ή νταντάδες. Πολλές φορές το βράδυ έκλαιγα. Τα βράδια ήταν δύσκολα. Όταν γύρισα, μείναμε αγκαλιασμένες για πολλή ώρα. Είναι δύσκολο για μια μαμά που είναι συνέχεια με το παιδί της να φύγει και να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Πηγή: parapolitika.gr