Η δημοφιλής performer που έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν σχεδόν δυο εβδομάδες φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι αποκάλυψε πως πήρε 15 κιλά ενώ μέχρι τον έβδομο μήνα συνέχιζε να γυμνάζεται.

Το πως κατάφερε να αντιμετωπίσει τις λιγούρες της εγκυμοσύνης της αλλά και να μην πάρει πολλά κιλά σε αυτούς τους εννέα ξεχωριστούς μήνες της ζωής της αναφέρθηκε η Κατερίνα Στικούδη στο νέο κείμενο που έγραψε στο blog της. Η δημοφιλής performer που έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν σχεδόν δυο εβδομάδες φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι αποκάλυψε πως πήρε 15 κιλά ενώ μέχρι τον έβδομο μήνα συνέχιζε να γυμνάζεται.

«Η περίοδος της εγκυνοσύνης είναι μια και μοναδική εμπειρία για κάθε μέλλουσα μανούλα αλλά ας περάσουμε στο θέμα που όλοι θέλετε να συζητήσουμε, το θέμα του φαγητού και των κιλών. Εδώ τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Από τη μια, να σας πω ότι δεν πήρα πολλά κιλά, ήμουν εντός ορίων, δηλαδή, έφτασα οριακά τα 15. Από την άλλη, να σας πω ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό.

Τα εμπόδια πάρα πολλά. Με το που κοίταζα ένα πιάτο φαγητό η ζυγαριά με έδειχνε ένα κιλό πιο πάνω. Αλήθεια σας λέω, δε το γράφω για να δικαιολογήσω όλες τις γυναίκες που βάζουν παραπάνω κιλά στην εγκυμοσύνη. Βέβαια. και να ήθελα να φάω παραπάνω δε μπορούσα. Από τον 5ο μήνα και μετά το στομάχι μας φτάνει πολύ κοντά στην καρδιά και αν φάμε λίγο παραπάνω υπάρχει έντονη δυσφορία. Αν έτρωγα μετά τις 8 το βράδυ δε μπορούσα να ξημερωθώ.

Βέβαια ήμουν και τυχερή γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη μου δεν ήθελα να φάω γλυκά που συνήθως είναι το μόνο που με νοιάζει. Το βάρος παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της εγκυμοσύνης και τον τοκετό. Μέχρι τον 7ο μήνα έκανα γυμναστική, όχι κάτι τρελό όμως και πάντα σε συνεννόηση με τον γιατρό μου» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

Πηγή: parapolitika.gr