Εδώ και τρία χρόνια ζει στο όμορφο νησι και έχει τη δική της επιχείρηση

Στη Νάξο ζουν τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα και η Αγγελική Κανονίδου! Οι πιο διάσημες δίδυμες της Ελλάδας που έκαναν μεγάλη καριέρα  τέλη του 90’ οπότε και μεσουρανούσαν στις πασαρέλες και τα εξώφυλλα των περιοδικών έχουν κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα! Εδω και τρία χρόνια έχουν το δικό  τους beach bar restaurant  στην Νάξο όπου ζουν πια μόνιμα! H Κατερίνα Κανονίδου στη Νάξο

Οι δυο  τους, χρόνια στην εστίαση  και στην οργάνωση, έχουν την εμπειρία και το μυαλό που τους οδήγησαν σε αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα!  Η νέα τους επιχείρηση  το

«Tohu Beach Bar Restaurant» βρίσκεται στην μαγική περιοχή της Πλάκας. Η καταπληκτική παραλία σε κερδίζει από τη πρώτη ματιά ενώ το φαγητό κατακτά αμέσως και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η  Αγγελική και η Κατερίνα βρίσκονται όλη την ημέρα  στο «Tohu Beach Bar Restaurant»  στη Πλάκα και  ασχολούνται με όλα.  Αυτό άλλωστε είναι  και η επιτυχία της παραλίας τους καθώς έχουν  μόνιμους πελάτες που έχουν γίνει φίλοι τους, εκθειάζοντας το μέρος αλλά και την οργάνωση! Αρκετοί είναι από το εξωτερικό που έχουν κάνει το beach bar στέκι τους!

Στο «Tohu Beach Bar Restaurant» αισθάνεσαι ότι πας σε έναν γνωστό σου που εχει beach bar» έτσι μας λένε και μας δίνουν μεγάλη χαρά, δηλώνει η Κατερίνα Κανονίδου.


 

Απολαύστε, γευστικές επιλογές από τη Μεσόγειο και την Ελληνική κουζίνα, μαγειρεμένες με αγάπη και δημιουργικότητα από φρέσκα ντόπια υλικά και βότανα.

Δοκιμάστε πεντανόστιμα burgers με ζουμερό μπιφτέκι, γραβιέρα Νάξου και φρέσκες τηγανιτές πατάτες. Επίσης δοκιμάστε  και δροσερά smoothies χωρίς ζάχαρη με καλοκαιρινά φρουτάκια. Γενικά είναι υπέροχος χώρος, pet friendly περιβάλλον με ευχάριστη μουσική!

 Σπυριδούλα Τριάντου, Κατερίνα Κανονίδου, Σοφία Τσαλαπάτη 

Πηγή: parapolitika.gr