Το εμβόλιο φαίνεται να είναι το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια στον κοροναϊό γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι είναι οι συμπολίτες μας που σπεύδουν να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου τους.

Το εμβόλιο φαίνεται να είναι το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια στον κορονοϊό γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι είναι οι συμπολίτες μας που σπεύδουν να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου τους. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, το απόγευμα της Δευτέρας 9/1, βρέθηκε σε ένα από τα εμβολιαστικά κέντρα προκειμένου να λάβει και την τρίτη δόση αφού θέλει να διασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την υγεία της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, μοιράστηκε και μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας: «Αναμνηστική δόση. Πάει και αυτό».

Το πρωί της Τρίτης 11/1 αποκάλυψε την παρενέργεια που είχε μετά την τρίτη δόση του εμβολίου.


«Με έχει πειράξει τώρα το εμβόλιο. Η πρώτη δεν με είχε πειράξει καθόλου, η δεύτερη Moderna πάρα πολύ. Τώρα η τρίτη πάρα πολύ. Μπορώ να κοιμηθώ μια στιγμή να κάνετε εσείς μια συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά. η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως το εμβόλιο της έχει προκαλέσει υπνηλία.

Πηγή: parapolitika.gr