«Άνθρωπος που έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει να με βρίζει και εμένα και το προϊόν μου σε σημείο να πιστεύω ότι θα με βλάψει και σωματικά»

Για την εμμονή που έχει μαζί της ένας ανώνυμος δημοσιογράφος, που υπογράφει με ψευδώνυμο, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ π.χ. το τελευταίο διάστημα το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο, που δεν υπογράφει καν τα άρθρα του. Έχω φτάσει σε σημείο να συζητάω συνέχεια με την οικογένειά μου και να πιστεύω πως με αυτά που γράφει, τις κακίες, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Έχω φτάσει σε σημείο να λέω στον πατέρα μου: “Μπαμπά, να δούμε τι θα κάνουμε, γιατί νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος, που θα βλάψει και τη σωματική μου ακεραιότητα”. Αυτό σημαίνει εμμονή. Άνθρωπος που έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει να με βρίζει και εμένα και το προϊόν μου σε σημείο να πιστεύω ότι θα με βλάψει και σωματικά. Αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί πιστεύω ότι θα μου κάνει κακό. Είναι τέτοια η αρρώστια και η εμμονή», εξήγησε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ

Πηγή: parapolitika.gr