Δείτε το μήνυμα και τη φωτογραφία που ανέβασε από το νέο της σπίτι – Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της.

Αέρας ανανέωσης πνέει στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου και η αρχή έγινε με το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισε. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποχαιρέτησε το παλιό της σπίτι στα βόρεια προάστια και πλέον δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της.

Πλέον είναι όλα σχεδόν έτοιμα και η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο καινούργιο της διαμέρισμα ανεβάζοντας μάλιστα στα stories της και την πρώτη φωτογραφία από το σαλόνι της.

Η ίδια θέλησε, ωστόσο, θέλησε να αποχαιρετήσει το παλιό της διαμέρισμα με ένα μήνυμα που έχει μέσα του όμορφες, ιδιαίτερες αλλά και στενάχωρες αναμνήσεις.

«Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά… πιο φωτεινά… πιο μεγάλα… πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε σε άλλο Instagram Story: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».Πηγή: parapolitika.gr