Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram της

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε τα γενέθλιά του και η σύντροφός του Κατερίνα Γερονικολού θέλησε να του ευχηθεί δημοσίως ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σχέσης του και πολλές φορές μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Η ζωή είναι μικρή και μόνο ο έρωτας την κάνει μεγαλύτερη», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού για τα γενέθλια του αγαπημένου της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

H Κατερίνα Γερονικολού είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε εξηγήσει αρχικά, πως ποτέ δεν ήταν αυτής της νοοτροπίας, ούτε την ενδιαφέρει να παντρευτεί.

«Δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θες κι άλλα. Εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος», δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, νιώθει και επίσημα δεσμευμένη και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να ολοκληρωθεί συναισθηματικά. «Και επίσημα, είμαι δεσμευμένη. Δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα, μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα έχει την επιλογή και επιλέγει να είναι δίπλα στον άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε πως ένας γάμος δυσκολεύει κατά μία έννοια τα πράγματα και δεδομένου ότι οι καταστάσεις αλλάζουν συνεχώς, θα προτιμούσε να μη μπει στην διαδικασία αυτή.

«Αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει, τότε θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό. Εμένα προσωπικά, δεν μου λείπει κάτι», κατέληξε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κατερίνα Γερονικολού στο Instagram:
Πηγή: parapolitika.gr