Έξαλλη η παρουσιάστρια

Έξω φρενών έγινε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις υπερασπιστικές δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ.

Η παρουσιάστρια του Pop Up μίλησε «έξω από τα δόντια» για την ηθοποιό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε: «Λοιπόν… Από πού να το πιάσουμε και που να το καταλήξουμε… Από τη θέση της γυναίκας, μου φαίνεται αδιανόητο όταν μια άλλη γυναίκα λέει ότι κάτι έχει περάσει, πόσω μάλλον όταν το 2017 είχε ότι ο Χάρβει Γουάνσταϊν την είχε παρενοχλήσει…  Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία, το πώς θα σου φερθούν και τι θα κάνουν… Μπορεί να προσφέρουν φως σε ένα σίριαλ, αλλά να είναι σκοτεινοί μέσα τους. Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κύριος Φιλιππίδης» και συνέχισε τονίζοντας: «Όπως λοιπόν, απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της δικαιοσύνης για να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος. Απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10-15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτήν την τεράστια εξουσία, που αποδέχεστε. Αυτό έχω να πω.

Το να λες και να αποδέχεσαι, ειδικά σαν γυναίκα, ότι όταν έχεις προσφέρει τόσο πολύ φως και φυσικά έχεις εξουσία και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις, είναι μαχαιριά στην καρδιά», ανέφερε η παρουσιάστρια του Pop Up.

Πηγή: parapolitika.gr