«Επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος

«Πυρά» κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη
, για τη στάση του την περίοδο της πανδημίας. Συγκεκριμένα, η κ.Πελώνη τονίζει πως «επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή», την ώρα που η χώρα μαστίζεται δίχως έλεος από τον «υγειονομικό τυφώνα» που επελαύνει στη χώρα.

Εν συνεχεία, υπογραμμίζει πως δεν είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας να ζητά να «σταματήσει να κυβερνά η κυβέρνηση» αν δεν πραγματοποιούνται τα χατίρια του, προσπαθώντας να «συνεχίσει να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε πορείες και διαδηλώσεις αν δεν γίνουν δεκτά όσα λέει».

Η απάντηση της κ.Πελώνη:

Ο κ. Τσίπρας κρίνεται γι΄αυτά που λέει και για το ύφος του. Αλλά αυτά είναι γνωστά.
Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, μένει ο ίδιος. Επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ψέματα για τον αριθμό των ΜΕΘ που αυξήθηκαν από τις 565 επί των ημερών του στις 1.400 σήμερα, ψέματα για τις αντοχές του ΕΣΥ, ψέματα για τις πορείες συγχρωτισμού στις οποίες δήθεν δεν διασπείρεται ο ιός.
Την πιο δύσκολη ώρα, και ενώ από την αρχή της πανδημίας δεν έχει στηρίξει την κοινή προσπάθεια, το μόνο που βρίσκει τώρα να προτείνει είναι η κυβέρνηση να κατεβάσει τα μολύβια.
Τι είδους μορατόριουμ προτείνει ο κ. Τσίπρας; Ζητά να σταματήσει να νομοθετεί η Βουλή; Παραδείγματος χάριν, να μην κατατεθεί την Τρίτη στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνεται ρυθμιστικά η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού και ανοίγει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών; Να σταματήσει η κυβέρνηση να κυβερνά, υπό την απειλή ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε πορείες και διαδηλώσεις αν δεν γίνουν δεκτά όσα λέει; Ας αφήσει τα συνθήματα κι ας απαντήσει καθαρά.