Η ίδια μιλάει την Σάσα Σταμάτη και εξηγεί πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με την πανδημία

Πέρασαν περίπου 2,5 χρόνια από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.  Ήταν 31 Οκτωβρίου 2018, όταν ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Η Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη. Το μοντέλο προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει τα παιδιά της, αλλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνδρας της ζωής της «έφυγε» τόσο ξαφνικά.

Η ίδια μιλάει στην ΟΝ time και την Σάσα Σταμάτη και εξηγεί πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με την πανδημία: «Έχω ξενερώσει με τους νόμους που έχουν βγάλει. Πλέον σαν πρόβατα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, αλλά το κράτος μπορεί να βγάλει από παντού. Τα παιδιά μου κάθονται σαν ζόμπι στους υπολογιστές. Θα πεθάνουμε από τη στενοχώρια και τα ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγουν οι παιδικές χαρές και τα σχολεία παραμένουν κλειστά».

Η Βικτώρια Καρύδα αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πολλοί φίλοι της την πρόδωσαν και την εκμεταλλεύτηκαν, γι’ αυτό και έκανε ξεκαθάρισμα. «Στη ζωή μου έχω καταλάβει πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Έκοψα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δυστυχώς μετά το θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν και να κοιτάξουν το συμφέρον τους. Είναι πολλά αυτά που μου έκαναν και ντρέπομαι να μιλήσω γι’ αυτά. Στη ζωή κάποια στιγμή όλα πληρώνονται. Ό,τι δίνεις παίρνεις».

Για την ποινή ισόβιας κάθειρξης που επέβαλε το δικαστήριο στο δολοφόνο του συζύγου της Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα λέει: «Αυτά τα ισόβια που είναι δέκα χρονάκια δεν είναι ισόβια. Όμως αν είναι έτσι οι νόμοι, είμαι αναγκαστικά ευχαριστημένη. Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια, τέλος. Εγώ κάθε μέρα τον ζω και τον σκέφτομαι τον Γιάννη μου και τον βλέπω κάθε μέρα στο όνειρό μου. Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια; Ο άνδρας μου δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάλι μαζί μας. Όμως είναι ο φύλακας-άγγελός μου και τον νιώθω κάθε μέρα δίπλα μου πολλές μέρες σε έντονο βαθμό».

Πηγή: parapolitika.gr