Ένας απρόσμενος χωρισμός που είχε ξεκινήσει πολύ πριν ανακοινωθεί δημοσίως

Το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη μετά από δέκα χρόνια γάμου ήταν ένα από τα πιο απρόβλεπτα γεγονότα της ελληνικής showbiz τη φετινή σεζόν.

Δεν περιμέναμε ποτέ να χωρίσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι με την απίθανη τηλεοπτική χημεία, η οποία υποπτευόμασταν ότι υπήρχε και στην πραγματική τους ζωή.

Άλλωστε, η είδηση του διαζυγίου τους προκάλεσε σοκ ακόμη και σε ανθρώπους κοντινούς στο ζευγάρι.

Ας πούμε, στην διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης για την παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους», ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και ουσιαστικά εξήγησε ότι ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι, παρότι είναι μέλος του στενού κύκλου του πρώην ζευγαριού.

«Η αλήθεια είναι για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη εικόνα, δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο. Οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι», τόνισε ο 40χρονος καλλιτέχνης σχετικά με το διαζύγιο του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου.

«Στεναχωρήθηκα σίγουρα και δεν τους έχω δει κιόλας μετά το διαζύγιο. Εγώ είμαι και με τους δύο. Χωριστά βέβαια, δεν έχει τύχει να βρεθούμε όλοι μαζί, αλλά επικοινωνούμε τακτικά και με την Κατερίνα και με τον Κρατερό», πρόσθεσε.

Οι περιουσίες και η απρόσκοπτη συνεργασία

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο δικό του, χωρίς αμφισβήτηση, σε σχέση με την Κατερίνα Καραβάτου.

Πριν καν αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, λέγεται πως είχαν οι δυο τους αποφασίσει να πάρουν ένα συναινετικό διαζύγιο.

Τα περιουσιακά τους τακτοποιήθηκαν μετά από διάλογο και επικοινωνία μεταξύ τους.

Δεν υπήρξε μάλιστα κανένα πρόβλημα και στην συνεργασία τους στο πλατό, παρά το γεγονός, πως οι δυο τους είχαν ήδη χωρίσει.

Κράτησαν, μάλιστα, κοινή στάση όσον αφορά τις προστριβές τους με το Star.

Μάλιστα για το όλο γεγονός είχαν ενημερώσει, εδώ και αρκετό καιρό και τα παιδιά τους.

Αμέσως μετά ακολούθησε μια δημόσια ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.

Πηγή: parapolitika.gr