Τι είπε στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή

«Δεν έχω μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ανέλαβα πρωτοβουλίες που είναι ανιδιοτελείς, καθώς βλέπω που οδηγούνται τα πράγματα

», δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως «υποχρεούμαστε να εκλέξουμε τον Μητσοτάκη». Επίσης, είπε ότι ο Παύλος Πολάκης αναδείχθηκε από την αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να συμμαζέψει τα αμάζευτα. Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απομακρύνει και τον Νίκο Παππά.

«Μιλάω με τον κόσμο»

Επίσης, πρόσθεσε ότι μιλά στον κόσμο που απογοητεύτηκε και ίσως προτίθεται να ψηφίσει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. Πρόσθεσε, δε, ότι ο πρωθυπουργός είναι σοβαρός όταν λέει ότι δεν θα συνεργαστεί με τον Βελόπουλο.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε πως η περίοδος είναι κομβική και ο μόνος που μπορεί να πετύχει κάτι είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε πως εάν χάσει τις δύο εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αναζητήσει άλλον.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon