Το μήνυμα της υπουργού Παιδείας

Στην Κύπρο έφτασαν στις 11:00 το πρωί της Κυριακής από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομου Β’ στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Λευκωσία.

«Σήμερα στην Κύπρο, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό @kyriakos_ και την Κυβέρνηση στην κηδεία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου Β’, μαζί με την Α. Ε. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαρόπουλου και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο. Στην τελετή χοροστάτητσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίος παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. @nicosanastasiades , του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Υπουργών, Βουλευτών, εκπροσώπων θρησκευτικών φορέων, πολιτών», έγραψε η υπουργός Παιδείας στο Instagram. 

Πηγή: parapolitika.gr