«Θα μπει τέλος σε εξαιρέσεις και παραθυράκια στον δακτύλιο», επισήμανε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

«Έχει επιβαρυνθεί η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, κάτι που συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε Φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως η έναρξη των έργων της γραμμής 4 θα δημιουργήσει αναταραχή, ενώ είπε ότι είναι έτοιμο το πρόγραμμα «Ανάσα για την Αθήνα» που περιλαμβάνει βραχυπρόθεσμα μέτρα όπως η επιστροφή του δακτυλίου από τις 25 Οκτωβρίου.

Ακόμη επισήμανε ότι ο δακτύλιος θα βασίζεται σε πρώτη φάση στη λογική των μονών – ζυγών και στη συνέχεια θα μπει τέλος σε εξαιρέσεις και παραθυράκια.

Με αφορμή την εκδήλωση στο ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ, ο υπουργός είπε πως παρών και ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κεντρικός ομιλητής ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Την ίδια στιγμή τόνισε ότι η εκδήλωση έχει συμβολισμούς, καθώς – όπως είπε – θα γιορτάσουμε την ενότητα του κόσμου, τα 47χρονια και την πορεία του κόμματος στην Ευρώπη.

Τέλος ανέφερε πως είναι ακραίο που μας γυρίζει χρόνια πίσω, δηλώσεις ότι ο κομμουνιστής είναι μεγαλύτερη απειλή από τον Τούρκο.