«Είναι αστείο να επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ το έργο που δόθηκε σε συγκεκριμένο εργολάβο για να γίνει καναλάρχης», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

«Η κυβέρνηση ενοποίησε το έργο του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου που είχε σπάσει η προηγούμενη κυβέρνηση σε 4 κομμάτια
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής ανέφερε πως είναι αστείο να επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ το έργο που δόθηκε σε συγκεκριμένο εργολάβο για να γίνει καναλάρχης.

Παράλληλα εκτίμησε ότι το έργο θα είναι έτοιμο τέλος του 2023 με αρχές του 2024.

Σε ότι αφορά τις διαφοροποιήσεις στελεχών της ΝΔ στο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια είπε πως είναι σεβαστές.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός σημείωσε πως έχει κυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο ενώ υπενθύμισε τη στάση της ΝΔ ότι από τη στιγμή που θα κυρωθεί δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Ακόμη τόνισε πως όταν έρθουν τα πρωτόκολλα συνεργασίας, θα συζητηθούν στη ΝΔ υπογραμμίζοντας πως το κόμμα θα επίδειξη στάση σοβαρότητας.

Αναφορικά με το πράσινο πιστοποιητικό, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι θα δώσει την δυνατότητα στην χώρα να ανοίξει με ασφάλεια στους τουρίστες.