Το περισταστικό συνέβη όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν

Από τη μια το νεαρό της ηλικίας της και η χαλαρή της διάθεση από την άλλη η μάσκα δεν ήθελε και πολύ o εικονολήπτης για να μην αντιληφθεί ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η οποία θα παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου για την οποία είχαν στηθεί τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Εργασίας η υφυπουργός παρουσίασε το νομοσχέδιο για την κοινωνική προστασία, το οποίο εισήχθη την Τετάρτη στην Επιτροπή της Βουλής. Ωστόσο, όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα χαιρέτησε τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν ένας εικονολήπτης, που δεν την αναγνώρισε τη ρώτησε αν «η υπουργός έρχεται».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου χαμογέλασε, λέγοντας «από την αρχή μου συμβαίνει αυτό. Από την πρώτη ημέρα», αντιμετωπίζοντας με χιούμορ το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr