Η Σλοβάκα καλλονή διαφημίζει τη χώρα μας με φωτογραφίες που βάζουν φωτιά στο Instagram

Απόβαση στη χώρα μας έχει κάνει η καλλονή από τη Σλοβακία που ακούει στο όνομα Λούσια Γιαβορτσέκοβα.

Το Instagram της έχει πάρει φωτιά από τις απανωτές… καυτές αναρτήσεις της. Κάθε της φωτογραφία και διαφήμιση για έναν ελληνικό προορισμό.

Η πρώην ποδηλάτισσα που πλέον κάνει καριέρα μοντέλου κάθε φορά που ανεβάζει μια γυμνή της φωτογραφία κάνει τον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο να… παραμιλά.

Μετά τη Ζάκυνθο και την Κρήτη σειρά έχει η μαγευτική Σαντορίνη και η Οία για την όμορφη Λουσία. Στην τελευταία της ανάρτηση χτυπά με στίχους από το τραγούδι των Scorpions, «Λευκό περιστέρι»: «Πέταξε με τον άνεμο Πάρε την ελπίδα μας κάτω απ’ τα φτερά σου Για τον κόσμο να ξέρει Αυτή η ελπίδα δεν θα πεθάνει Όπου τα παιδιά κλαίνε».

Η Λουσία ποζάρει στο φακό μπροστά από ένα ξωκκλήσι φορώντας ένα λευκό αέρινο φόρεμα που ταιριάζει απόλυτα με το τοπίο.

Σε άλλη της ανάρτηση από το Αμμούδι είναι πιο αποκαλυπτική καθώς περπατάει με την πλάτη στο φακό και χαρίζει στους 1,6 εκατομμύρια ακόλουθούς της την πίσω της όψη η οποία ομολογουμένως είναι πολύ σέξι. Μάλιστα η Λουσία σε καλεί να.. βασίσεις μαζί της. 

Από τον Έξω Γυαλό μια ανάρτηση πιο φιλοσοφική… «Το ταξίδι σε αλλάζει. Αφήνει σημάδια στη μνήμη σας, στη συνείδησή σας, στην καρδιά σας και στο σώμα σας. Παίρνετε κάτι μαζί σας. Ας ελπίσουμε ότι αφήνετε κάτι καλό πίσω», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή: parapolitika.gr