Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας όσα είδε στο βίντεο, ρώτησε τον συνάδελφό της Χάρη Λεμπιδάκη αν έχει επαφή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον ίδιο να απαντά καταφατικά αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ήταν και καλεσμένος στο πάρτι αλλά δεν μπόρεσε να πάει.

Ένα βίντεο από το πάρτι που διοργάνωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Τετάρτης για τα 34α γενέθλια της προβλήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια σχολιάζοντας όσα είδε στο βίντεο, ρώτησε τον συνάδελφό της Χάρη Λεμπιδάκη αν έχει επαφή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον ίδιο να απαντά καταφατικά αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ήταν και καλεσμένος στο πάρτι αλλά δεν μπόρεσε να πάει.

Τότε τον λόγο πήρε και πάλι η Κατερίνα Καινούργιου κάνοντας μια αναφορά στον πρώην σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο που τώρα βρίσκεται σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Και την Κωνσταντίνα είδα πολύ καλά χθες, πάρα πολύ όμορφη. Γιατί δεν πήγες; Δε θα είχε πρόβλημα εγώ. Έχουμε χωρίσει χρόνια με τον Βασίλη. Σιγά το πράγμα. Τους έχω δει και έξω και τον Βασίλη και την Κωνσταντίνα. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια πριν. Αν δω τον άνθρωπο θα του μιλήσω κανονικά και μια χαρά και χαίρομαι που τον βλέπω καλά. Και την Κωνσταντίνα τη βλέπω καλά».

 

Google News icon

Πηγή: parapolitika.gr