Ξέσπασμα μέσω social media

Επίθεση στη Δέσποινα Βανδή για την κριτική που ασκεί στον γιο της στο J2US εξαπέλυσε η Μαίρη Μπάρκουλη
.

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου «να το πω και αυτό να τελειώνουμε» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στον Νίκο Μπάρκουλη.

Βλέποντας αυτή την κριτική η Μαίρη Μπάρκουλη προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση εναντίον της τραγουδίστριας την οποία όμως λίγα λεπτά μετά κατέβασε.

«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει» ήταν όσα έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Πηγή: parapolitika.gr