«Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι».

Για όλα όσα έχουν συμβεί στο J2US μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου. Η τραγουδίστρια απάντησε για όλα.

Η αυστηρή κριτική
Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς
Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά.

Η Άσπα Τσίνα
Δεν είναι μεμπτό ένα τραγούδι να είναι ανάλαφρο και αυτό είναι μια διάσταση της ζωής μας. Πήγα να πω μπράβο και ότι εμένα μου άρεσε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Καμία διάθεση να διαπληκτιστώ ή οτιδήποτε, να υπερασπιστώ είχα διάθεση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι, αλλά τι να κάνω; Είπαμε, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι καθαρά talent show.

Πηγή: parapolitika.gr