Τι λένε οι φήμες για τις σχέσεις των δύο γυναικών

Η Ιβάνκα Τραμπ, «έκοψε κατά λάθος», όπως είπε, την αρραβωνιαστικιά του αδελφού της, την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, από τις φωτογραφίες του γάμου το Σαββατοκύριακο.

Η 41χρονη Ιβάνκα ήταν κουμπάρα στον γάμο της ετεροθαλούς αδελφής της 29χρονης Τίφανι Τραμπ, το περασμένο Σάββατο, που παντρεύτηκε τον 25χρονο δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος, τον οποίο γνώρισε στις διακοπές της με τη Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο το 2018.

Όλες οι κυρίες της οικογένειας φορούσαν φορέματα σε παστέλ ή χρυσές αποχρώσεις, εκτός από την 53χρονη  Γκιλφόιλ, η οποία ξεχώριζε με τα μαύρα στην άκρη της φωτογραφίας.

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Ιβάνκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Γκιλφόιλ είχε κοπεί, από τη φωτογραφία με κάποιους να λένε πως την σνομπάρει.

Η Ιβάνκα, ωστόσο, φάνηκε να έχει αναγνωρίσει το σφάλμα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αργότερα ανέβασε την αρχική φωτογραφία και των έξι γυναικών στα stories της βάζοντας emojis καρδιάς.

Πηγές από το περιβάλλον της ανέφεραν ότι οι δυο τους πέρασαν «πολύ χρόνο μαζί στο γάμο και έχουν πραγματικά μια υπέροχη σχέση» και ότι «η Ιβάνκα αγαπάει την Κίμπερλι και σε καμία περίπτωση δεν θα την έκοβε».

Η ίδια πηγή συνέχισε λέγοντας: «Οι δύο γυναίκες είναι πολύ κοντά και η Κίμπερλι έχει γίνει πραγματικά μέρος της οικογένειας Τραμπ. Όταν η Ιβάνκα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, αμέσως αναδημοσίευσε τη φωτογραφία».

Η Ιβάνκα δεν διέγραψε την αρχική ανάρτηση απλά δημοσίευσε την αρχική φωτογραφία στα stories του Instagram τέσσερις ώρες αργότερα.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Κίμπερλι και χωρίς

knjnkkn
Kjnkjnkj

Πηγή: parapolitika.gr