Εξασφάλισε έκταση στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου

Έκταση για να φτιάξει το δικό του κολυμβητήριο εξασφάλισε στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, μετά από ενέργειες πολλών ετών.

Όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης, οι ερυθρόλευκοι θα κατασκευάσουν κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για χρήση από τις Ακαδημίες, καθώς και υποστηρικτικούς χώρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν εκείνος που είχε μιλήσει πρώτος για την ανάγκη ενός υπερσύγχρονου έργου για τις ομάδες πόλο και την ομάδα της κολύμβησης.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μάλιστα μπαίνει εγγυητής για το νέο κολυμβητήριο, σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο και την τεράστια ιστορία του, με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός να δείχνει και πάλι πως είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη.

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα ήταν ότι δεν υπήρχε χώρος και εφόσον βρέθηκε όλα μπαίνουν σε μια διαδικασία για να μπουν οι πρωταθλήτριες ομάδες του Ερασιτέχνη στο δικό τους κολυμβητήριο.

Σπουδαία ημέρα για το ελληνικό πόλο

Η σημερινή μέρα είναι σπουδαία για το ελληνικό πόλο συνολικά, καθώς ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας έχει κατακτήσει 7 ευρωπαϊκά (3 σε άνδρες και 4 σε γυναίκες).

Το πόλο διαχρονικά αποτελεί το εθνικό μας σπορ, με δυο ολυμπιακά μετάλλια σε άνδρες και γυναίκες και ο Ολυμπιακός πάντα ήταν στην κορυφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι.

Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος.

Ο ανάδοχος είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!»

Πηγή: parapolitika.gr