Το Tik Tok είναι η αγαπημένη πλατφόρμα των νέων και των εφήβων και σίγουρα η Ισμήνη Αϊβάζη το έχει κερδίσει – Η στενή σχέση με τη μητέρα της

Η 15χρονη κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη έχει λογαριασμό στη δημοφιλή πλατφόρμα και μάλιστα μετράει ήδη πάνω από 10.000 ακόλουθους.

Η νεαρή Ισμήνη Αϊβάζη, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στην πανέμορφη μητέρα της, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται βίντεο και στιγμιότυπα από τη ζωή της. Μάλιστα, η 15χρονη κόρη των ηθοποιών λατρεύει τον χορό και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει βίντεο ακόμη και με τους διάσημους γονείς της.

Δείτε ορισμένα βίντεο που έχει ανεβάσει η Ισμήνη Αϊβάζη:

@akltithes ☀️#fypシ ♬ original sound – Stan 🙂

@akltithes nmzw marese #foryou ♬ is there someone else – ✿

@akltithes #fypシ ♬ after hours – iris ⠀

@akltithes

♬ original sound – ♫<3

@akltithes 🤍🤍#fypシ ♬ original sound – 💕

@akltithes 🌻 #fypシ ♬ original sound – amelia

Η στενή σχέση μητέρας και κόρης

Μια πολύ όμορφη σχέση μητέρας – κόρης έχουν δημιουργήσει η Μαρία Κορινθίου με την κόρη της Ισμήνη Αϊβάζη, η οποία όσο μεγαλώνει τόσο πιο κοντά έρχεται με τους γονείς της.

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου σε λίγους μήνες θα γίνει 15 χρονών και η ίδια προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την αλλαγή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι δυο τους, εκτός από μαμά και κόρη έχουν καταφέρει να είναι και φίλες προκειμένου να υπάρχει μια αρμονική σχέση μεταξύ τους.

Φροντίζω να είμαι ως φίλη, δίπλα στην κόρη μου 

«Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Η διαπαιδαγώγηση αλλάζει καθώς μεγαλώνει ένα παιδί, όπως αλλάζουμε κι εμείς μέσα από τα παιδιά μας. Σε αυτή τη φάση η Ισμήνη είναι στην εφηβεία. Είναι τελείως διαφορετικό να βιώνεις την εφηβεία ως γονιός απ’ ότι ως παιδί. Απαιτεί προσοχή. Η απότομη αλλαγή της Ισμήνης από μικρό κορίτσι σε νεαρή γυναίκα, με έχει κολλήσει στον τοίχο, προσπαθώ να το διαχειριστώ.

Ταυτόχρονα φροντίζω να είμαι δίπλα της ως φίλη χωρίς να ξεχνώ ότι πρωτίστως είμαι η μαμά της, αυτός είναι ο ρόλος μου. Ψάχνω σε βάθος και με προσοχή τα πρέπει, τις ισορροπίες, τις ελευθερίες και τα όρια που πρέπει να μπουν αλλά δεν είναι εύκολο. Οι νέες γενιές αναπτύσσονται με άλλο τρόπο – πιο γρήγορο θα έλεγα – από τις προηγούμενες καθώς τα σύγχρονα ερεθίσματα είναι διαφορετικά και πολύ περισσότερα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «HELLO» η Μαρία Κορινθίου.

Μπορεί η 15χρονη Ισμήνη Αϊβάζη να έχει μπει στην εφηβεία και τα πράγματα να είναι δύσκολα, όπως έχει δηλώσει και η Μαρία Κορινθίου και ο πατέρας της, Γιάννης Αϊβάζης, ωστόσο οι γονείς της είναι συνεχώς στο πλευρό της και τη στηρίζουν σε ό,τι εκείνη χρειαστεί.

«Ξαφνικά, σου πατάνε ένα κουμπί και από εκεί που είχες ένα μωράκι κοριτσάκι, έχεις να αντιμετωπίσεις ένα γυναικάκι. Με ό,τι επακολουθεί από αυτό. Σεβασμός προς τα “θέλω”, προς τις ανάγκες, αλλαγές σωματικές που σε κολλάνε λίγο στον τοίχο. Είναι ωραίο που μεγαλώνουμε μαζί» είχε ξομολογηθεί η ηθοποιός στην «Real Life».

Πηγή: parapolitika.gr