Όταν πριν από 4 χρόνια, τα δύο αδέλφια από την Πορτογαλία, ο Πέδρο και ο Μιγκέλ Πίντο, αποφάσισαν να λάβουν μέρος στον απαιτητικό αγώνα μεγάλης απόστασης και αντοχής, ο οποίος περιλαμβάνει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι θα γραφόταν ιστορία.

003

Οι δύο τριαθλητές από την Πορτογαλία, τρέφουν μεγάλο πάθος για τον αθλητισμό, και, παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο, 32 ετών, πάσχει από εγκεφαλική παράλυση που οφείλεται σε επιπλοκές τοκετού, έχουν ήδη τερματίσει σε 30 τέτοιους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ironman στο Αμβούργο, ενώ αποτέλεσαν την πρώτη «ειδική» ομάδα η οποία κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τον αγώνα.

Οι Iron Brothers αποτελούν ένα παράδειγμα παγκόσμιας εμβέλειας καθώς είναι από τους πιο μάχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και στην κοινωνία αλλά και της συμπερίληψης των πασχόντων από εγκεφαλική παράλυση.

Η Kaizen Gaming εξασφάλισε τη συμμετοχή τους στο πρώτο Ironman της Αθήνας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη, στις 23 Οκτωβρίου, περιλαμβάνοντας 1.9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο και 21 χλμ. Τρέξιμο,

011

Η συμμετοχή των 2 αδελφών, όπως ήταν αναμενόμενο, καταχειροκροτήθηκε από κοινό και αθλητές και αποτέλεσε ξεχωριστό παράδειγμα αποδοχής, ισότητας, ενδυνάμωσης και υποστήριξης για τους ανθρώπους με αναπηρία στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Η Kaizen Gaming και το διεθνές της brand Betano, με το οποίο η εταιρία δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, υποστηρίζει σταθερά την σημαντική προσπάθεια των Iron Brothers, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Herois, το οποίο στηρίζει, τα τελευταία 3 χρόνια, μεταξύ άλλων, ερασιτέχνες  αθλητές που αποτελούν έμπνευση με την προσπάθειά τους.

Στα πλαίσια, μάλιστα, της κοινωνικης προσφοράς της εταιρίας και της συμμετοχής των αδελφών στον αγώνα, η Kaizen Gaming βοήθησε τον Πανελλήνιο Σύλλογο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση, Φροντίδα, προχωρώντας σε δωρεά για κάλυψη λειτουργικών και άλλων αναγκών των ωφελουμένων τους.

Δείτε το βίντεο της προσπάθειας των Ιron Brothers

Προσφέροντας σταθερά στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη

Η Kaizen Gaming, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες GameTech στην Ευρώπη, με μια σειρά από προγράμματα και δράσεις, καλύπτει πρακτικές ανάγκες, σε έκτακτα ή διαρκή προβλήματα, δημιουργώντας προφανές όφελος για την κοινωνία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ειδικότερα, από το 2017, η εταιρία, υλοποιεί διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς με τη δράση ‘Μικροί Ήρωες’ με την οποία στηρίζει εκπαιδευτικές δραστηριότητες παιδιών και αναλαμβάνει τη δημιουργία υποδομών στα ακριτικά νησιά, ενώ αναλαμβάνει και ενέργειες σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις, παρέχοντας βοήθεια και χρηματοδότηση σε κοινωνικούς σκοπούς ή έκτακτες ανάγκες, όπως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας με την κατασκευή έξι φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, με τη στήριξη των περιοχών που επλήγησαν από πυρκαγιές ενώ συμμετείχε στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ουκρανία, προχωρώντας σε χρηματική δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας, για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των προσφύγων.

IB_TrainingPhoto

Πηγή: parapolitika.gr