Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 52χρονη ζούσε σε διαμέρισμα του πύργου και είχε πέσει από τον 17ο όροφο

Η ιρανική αστυνομία ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για τον θάνατο μιας Ελβετίδας διπλωμάτη, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε την Τρίτη το πρωί στη βάση ενός ουρανοξύστη, ποιυ φιλοξενεί επαγγελματικούς χώρους.

Τι αναφέρει το Ιράν για το θάνατό της 

«Οι εξειδικευμένες αστυνομικές μονάδες βρίσκονται στη διαδικασία εξέτασης των συνθηκών γύρω από το θάνατο 52χρονης Ελβετίδας πολίτη που εργάζεται στην ελβετική πρεσβεία στην Τεχεράνη», ανέφερε η εθνική αστυνομία του Ιράν σε μια σύντομη ηλεκτρονική δήλωση.

Ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας διάσωσης του Ιράν, δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι το πτώμα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης από έναν κηπουρό, αφού η διπλωμάτης «έπεσε από έναν κατοικημένο πύργο στο Kamranieh», μια βόρεια συνοικία της Τεχεράνης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 52χρονη ζούσε σε διαμέρισμα του πύργου και είχε πέσει από τον 17ο όροφο. «Αυτό το άτομο ήταν η πρώτος γραμματέας της ελβετικής πρεσβείας. Η αιτία της πτώσης της δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας διάσωσης.

Το ελβετικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι ένας υπάλληλος στην πρεσβεία του στο Ιράν «έχασε τη ζωή του σε ατύχημα».

Πηγή: parapolitika.gr