«Είναι απίστευτα συγκινητικό και σπουδαίο να πεθαίνεις με τέτοια γενναιοψυχία και γενναιοδωρία και λεβεντιά», εξομολογείται ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Στο «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον πατέρα του.

«Έκανα απεργία πείνας για να με γράψουν οι γονείς μου στην ενόργανη. Τα κατάφερα! Όταν μου έκλεισαν την πόρτα στο σωματείο, τους είπα εσείς θα χάσετε.

Οι διακρίσεις μου παραμένουν πρώτες στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής. Πρώτος και νεότερος Ολυμπιονίκης.

Οι προπονητές μου πίστεψαν σε εμένα, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Δεν είχα τρία μάτια και τέσσερα πόδια, είχα μια ψυχή βαθιά και ελληνική», είπε αρχικά ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχασα τον πατέρα μου πριν ένα χρόνο, έχω εμπνευστεί πολύ από εκείνον.

Τα τελευταία λόγια του πατέρα μου είναι για μένα παρακαταθήκη. Είπε “ευχαριστώ τα Θεία για αυτή την οικογένεια”. Είναι απίστευτα συγκινητικό και σπουδαίο να πεθαίνεις με τέτοια γενναιοψυχία και γενναιοδωρία και λεβεντιά».

«Έχω δεχθεί bullying στο σχολείο. Ήμουν αθλητής και αμύνθηκα, έφαγαν δυο ξυλιές. Έχω δεχθεί bullying και από δημοσιογράφους. Το θέατρο είναι η μεγάλη μου αγάπη.

Μου έγινε και φέτος πρόταση για το Survivor, ήταν πολύ γενναιόδωροι απέναντί μου», είπε επίσης ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Πηγή: parapolitika.gr