Ο πατέρας μου πέθανε με όλους μας γύρω του

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης προέβη σε μια εξομολόγηση ψυχής μιλώντας, μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, για τον πατέρα του.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Dot.» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ο Ιωάννης Μελισσανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το πιο σκληρό πράγμα στη ζωή μου είναι η απώλεια του πατέρα μου».

«Αυτό που νιώθω έναν χρόνο μετά είναι πως όσο περισσότερος καιρός περνάει, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Τότε καταλαβαίνεις την απώλεια. Γιατί είναι τόσο φρέσκο που μυρίζεις την κολώνια του, έχεις τη ζακέτα του. Φοράω την ζακέτα του, τον βλέπω στα όνειρα μου, έρχεται, μιλάμε, μου έχει πει πολύ ωραία πράγματα και του έχω πει και εγώ».

«Ο πατέρας μου πέθανε με όλους μας γύρω του»

«Ξυπνάω και κλαίω. Από χαρά πολλές φορές», προσέθεσε, εξηγώντας πως «ο πατέρας μου πέθανε με όλους μας γύρω του λίγο πριν ξεκινήσει αυτό το lockdown με τον κορωνοϊό. Μας είπε: Σας ευχαριστώ που έχω αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδιά, αυτά τα εγγόνια».

«Η τελευταία του παρακαταθήκη σε μας ήταν το ευχαριστώ. Οποιαδήποτε ενοχή μπορεί να είχες σαν παιδί, αν κάτι δεν έκανες σωστά, αντί να πεις εσύ ευχαριστώ, σου λέει αυτός», κατέληξε.

Πηγή: parapolitika.gr