Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media – «… δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι»

Αντίστροφα μετρά η Ιωάννα Τούνη για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το βράδυ της Πέμπτης, η influencer αποκάλυψε με ένα instagram story πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα έχει θρομβοφιλία και ο γυναικολόγος της τής σύστησε να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της, τις οποίες και θα ξεκινήσει από σήμερα.

Οι συμβουλές του γυναικολόγου

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Από αύριο ξεκινάω ενέσεις στην κοιλιά

Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr