Τι λέει για την εγκμοσύνη της

Η Ιωάννα Τούνη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και όπως έχει έχει πει μένει πολλές ώρες στο σπίτι για να ξεκουράζεται και προσπαθεί να μην ταλαιπωρεί τoν οργανισμό της.

Πάντως η Ιωάννα Τούνη εξακολουθεί να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους με φωτογραφίες από τα παλιά. Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, καθώς φέτος λόγω της κατάστασής της δεν κάνει τις διακοπές που θα ήθελε.

«Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε ξεθάβω φωτογραφίες λίγους μήνες πριν που σουρτούκευα!», έγραψε η στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

Μάλιστα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έσπευσε να της γράψει σε σχόλιο: «Αγάπη μου».

Ευτυχισμένοι περιμένουν το μωρό τους

Οι μέλλοντες γονείς είναι ευτυχισμένοι και περιμένουν το μωράκι τους πώς και πώς. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους.

Η γνωστή Instagrammer αποκάλυψε πριν λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει το θετικό τεστ.

Έκτοτε, μοιράζεται καθημερινά τα νέα για την κατάστασή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τηρεί μια πιο διακριτική στάση στα social media.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια αφιέρωση στην αγαπημένη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα story που δείχνει την τηλεόρασή του, ενώ παίζει το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αφού σε βρήκα δε σ’ αφήνω».

Πάνω στην ανάρτησή του επισήμανε το όνομα της Ιωάννας Τούνη, με την ίδια να το αναδημοσιεύει και να γράφει πάνω του: «Χαχαχαχα, το αγόρι μου, ο ερωτιάρης μου».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να την πειράξει και δημοσίευσε ακόμα ένα story, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Που θα σε αφήσω εσένα; Τι θα κάνω εγώ με εσένα; Σ’ αγαπάω», ενώ παράλληλα φιλούσε τον σκύλο του. Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο και έγραψε στο προφίλ της: «Για μια στιγμή νόμιζα λέει για εμένα… τελικά λέει για τον σκύλο! Όλα καλά».

Πηγή: parapolitika.gr