«Είμαι ελεύθερη και ωραία αυτή την περίοδο. Με φλερτάρουν από παντού».

Στο «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μην τρώει κρέας, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την τηλεόραση. Αναφέρθηκε, μάλιστα, και στην εκπομπή που συμμετείχε με την Αννίτα Πάνια, τονίζοντας πως ήταν ωραία, αλλά δεν θα το ξαναέκανε.

«Προτιμώ να παραμορφωθώ από τη βαρύτητα του χρόνου παρά από το φούσκωμα της ματαιοδοξίας μου. Προσέχω τη διατροφή μου, τρώω τα πάντα εκτός από κρέας. Έκανα διατροφή, γιόγκα και διαλογισμό και ήμουν σε τρομερή διάθεση.

Όταν έφαγα κρέας άρχισα να κλαίω, μου χάλασε η διάθεση. Ο οργανισμός μου ήταν πολύ “καθαρός” από τοξίνες και πήρα κάποιες από το ζωάκι που έφαγα. Το κρέας δεν έχει τίποτα θρεπτικό να δώσει. Τρώω όμως ψαράκι. Ότι περπατάει δεν το τρώμε. Θα ξαναέκανα το “Housewives”. Σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν τώρα, εμείς ήμασταν παρθεναγωγείο.

Στην Αννίτα Πάνια ήταν ένα αστείο που περάσαμε ωραία, αλλά δεν θα το ξαναέκανα. Αν τύχει να παντρευτώ ξανά, έτυχε. Αν δεν τύχει, ακόμα καλύτερα. Είμαι ελεύθερη και ωραία αυτή την περίοδο. Με φλερτάρουν από παντού», είπε η Ιωάννα Σουλιώτη.

Πηγή: parapolitika.gr