Η Ιωάννα Μαλέσκου μπαίνοντας στο πλατό της εκπομπής της αναφώνησε στους συνεργάτες της: «Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για μένα… Έχω χαρές. Σήμερα έχει γενέθλια ο μπαμπάς μου, δεν έφερα γλυκά να σας κεράσω… Του έστειλα μήνυμα, δεν πρόλαβα να τον πάρω τηλέφωνο να του ευχηθώ. Έχω να τον δω καιρό με όλη αυτή την κατάσταση»!

Και πρόσθεσε: «Ναι ντροπή, το ξέρω του έστειλα τις ευχές μου στο viber! Eλπίζω και εύχομαι να μας παρακολουθεί. Να τον πάρω;»! Και οι συνεργάτες της τη παρότρυναν να κάνει πράξη αυτό που σκέφτηκε…

Η Ιωάννα του τηλεφώνησε: «Δεν θα απαντήσει, είναι στο γραφείο του… Μην με αδειάσεις μπαμπά μου τηλεοπτικά…» και ο μπαμπάς της σήκωσε το τηλέφωνο.

«Μπαμπά καλημέρα! Μπαμπάκα μου, ελπίζω να με βλέπεις. Θέλω να σου πω Χρόνια πολλά! Σ’ αγαπώ πολύ και μου λείπεις πολύ… Μπαμπά, σου αρέσω σήμερα; Έβαλα τζινάκι…» και σηκώθηκε όρθια να δει ο μπαμπάς της τα ρούχα που επέλεξε!

Όταν του είπε «Μπαμπά, θα μας πεις τα χρόνια σου;»! Ο μπαμπάς της δεν είπε, αλλά μίλησε με τρυφερά λόγια για την κόρη του και συγκίνησε τους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου!

Πηγή: parapolitika.gr