Με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, δεν δίστασε να αναφέρει on air ότι επιθυμεί να κάνει πολλά και ξεχωριστά πράγματα με την ομάδα της αυτή τη σεζόν!

Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την πρεμιέρα της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι, δεν δίστασε να αναφέρει on air ότι επιθυμεί να κάνει πολλά και ξεχωριστά πράγματα με την ομάδα της αυτή τη σεζόν!

Και υπογράμμισε πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει στα αλήθεια ποια είναι.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Τρέλα, πολύ τρέλα. Κι εγώ θέλω όμως να κάνουμε πραγματάκια τρελά. Τώρα να σας πω κάτι, όλα μπορούμε να τα κάνουμε. Θέλω να είμαι πολύ ο εαυτός μου. Πιστεύω ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ποια είμαι στα αλήθεια»!

Όταν οι συνεργάτες της άρχισαν να λένε κολακευτικά λόγια για εκείνη, είπε: «Και τώρα θα μου λένε και θα μου γράφουνε “τους έβαλε πάλι να λένε πράγματα γι’ αυτήν”. Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω πράγματα που δεν έχω κάνει. Θέλω φέτος γιατί νιώθω πιο ήρεμη και πιο ο εαυτός μου. Θέλω να βγω από το κουτάκι μου, θέλω να πάρω μια μεγάλη ανάσα και εύχομαι να τα καταφέρω φέτος».

Πηγή: parapolitika.gr