Η παρουσιάστρια με αφορμή τα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμφάνισή της και τα παραπανίσια κιλά, μίλησε και για την δική της εικόνα στο παρελθόν

Η Ιωάννα Μαλέσκου

έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Love it, για την αλλαγή στην εικόνα της!

Η παρουσιάστρια με αφορμή τα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για και τη συνάντησή της με την τραγουδίστρι, αναφέρθηκε και στην δική της εικόνα στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Love It»

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε αρχικά: «Μου αρέσει που βγαίνει και για μια ακόμη φορά δίνει την αφοπλιστική απάντησή της. παιδιά χαλαρώστε λίγο με αυτό, όπως επίσης και με το πόσο εύκολα κρίνουμε έναν άνθρωπο. Για εμάς τις γυναίκες, ότι έχει να κάνει με την εικόνα, την αυξομείωση κλπ. Όταν μεγαλώνεις μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά σου, βάζεις κιλά…»! Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Το λέω κι εγώ από τη δική μου μεριά. Πριν από κάποια χρόνια, το 2013 για παράδειγμα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Πιο μυώδης, αποστεωμένη, πιο σκληρό σώμα, άγριο πρόσωπο. Ήμουν πιτσιρίκα. Τώρα έχω βάλει κιλά, έχει αλλάξει το σώμα μου, έχω αλλάξει ως εικόνα και την αγαπώ την εικόνα που έχω και προσπαθώ να τη βελτιώνω»
  

Google News icon

Πηγή: parapolitika.gr