Τι συνέβη και ξέσπασε η παρουσιάστρια

Άστραψε και βρόντηξε on air η Ιωάννα Μαλέσκου! Τι συνέβη;

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα βίντεο που είδε γωστές κυρίες να φοράνε τα μαγιό της και να έχουν κορμί «λαμπάδα», αποκάλυψε ότι σκρόλαρε στο Instagram και είδε κάποια σχόλια που δεν της άρεσαν καθόλου κάτω από μία συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αφού τόνισε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά έχει θεϊκό κορμί ανέφερε ότι είδε κάτω από τη φωτογραφία της στο instagram αρνητικά σχόλια και συμβούλευσε το τηλεοπτικό κοινό του love it να μην κάνουν τέτοιου είδους κριτική.

Συγκεκριμένα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής love it: «Αυτό είναι πολύ κακό και μην το κάνετε. Ανεξάρτητα από το πώς είναι το σώμα μας το αγαπάμε. Μια και το συζητάμε, τις προάλλες, μετά από μια ανάρτηση της Μαριέττας Χρουσαλά, η οποία ανέκαθεν ήταν κορμάρα, είδα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας, της έγραφαν «βάλε κανένα κιλό πάνω σου» ή «πώς είσαι έτσι;», άσχημα πράγματα. Αυτό είναι πολύ κακή επίθεση. Εγώ δεν είδα κάτι που να με ξενίζει, αλλά κάθε φορά που μια γυναίκα εμφανίζεται πιο αδυνατισμένη για τους δικούς της λόγους, αμέσως να πέσουμε να τη φάμε. Είναι πολύ άσχημα και ιδίως τώρα το καλοκαίρι, να διστάζει κόσμος να βγει στην παραλία, να απολαύσει τα τόσο απλά , γιατί σκέφτεται αν έχει κάποιες ατέλειες, για όνομα του Θεού»!

Πηγή: parapolitika.gr