Πως σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ την τοποθέτηση της κυβερνητική εκπροσώπου μετά την συνέντευξη Τσίπρα

Για «πελώνειο» θράσος κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μετά το σχόλιο της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με το εμβόλιο της Astrazeneca.

 Ειδικότερα, στις αιτιάσεις της Αριστοτελίας Πελώνη για την νέα πρόκληση από τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε πως «Θέλει πολύ μεγάλο θράσος να μιλούν για ανευθυνότητα στον εμβολιασμό αυτοί που έσπευσαν να εμβολιάσουν 38άρηδες υπουργούς  και συνεργάτες τους εδώ και πέντε μήνες, ενώ όλοι οι συνομήλικοι τους περίμεναν πότε θα έρθει η σειρά τους.

Θέλει πολύ μεγάλο θράσος το όψιμο ενδιαφέρον για τους νέους, όταν εδώ και έναν χρόνο άθλια τους στοχοποιείς ως υπαίτιους για την πανδημία.

Το να επιτίθεται, όμως, στον πολιτικό σου αντίπαλο με τη κατηγορία ότι ενθαρρύνει τον αντί εμβολιασμό, τη στιγμή που αυτός κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια και ειδικά της AstraZeneca, δε θέλει απλά θράσος, θέλει «Πελώνειο» θράσος».

Η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου κλείνει με αναφορά στο πρόσωπο της κ. Πελώνη και πάλι σημειώνοντας:

 Με την ανακοίνωση της αυτή η κυβερνητική εκπρόσωπος αποδεικνύει τον απόλυτο κυνισμό της κυβέρνησης. Δεν τους ενδιαφέρει ποια διαστρεβλωμένα μηνύματα θα εκπέμψουν για τον εμβολιασμό, αρκεί να το χρεώσουν στον Τσίπρα.

 Είναι σίγουρο ότι οι σημερινές ανακοινώσεις της δεν θα έχουν καλύτερη τύχη από τις παλαιότερες αναρτήσεις της στο twitter».

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη, αναφερόμενος στους εμβολιασμούς δήλωσε πως με ο εμβολιασμός των 30αρδηων γίνεται για να ξεστοκάρει το εμβόλιο της AstraZeneca.