Τον Ηλία Γκότση υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι» την Παρασκευή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για την κόντρα του με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει, αλλά είμαι ένας απολυμένος. Έσπασα συνεργασίες για να πάω στο Survivor, έχασα δουλειές», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης .

Ο Ηλίας Γκότσης  συνέχισε: «Κάποιοι άνθρωποι στην έξω ζωή δεν γνωρίζουν τη λέξη αξιοπρέπεια. Λίγο πριν αποχωρήσω από το Survivor All Star, είχα την ευκαιρία να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Σπύρο Μαρτίκα. Καθόμαστε λοιπόν, στην παραλία μαζί και είχαμε έναν πολύ ωραίο διάλογο που λέγαμε για πράγματα φυσιολογικά της έξω ζωής. Κάποια στιγμή λοιπόν τον ρωτάω αν όλα αυτά που λέει για εμένα από που πηγάζουν; “είναι της φαντασίας σου; έχουν κάποιο σκοπό;” Η απάντησή του ήταν “κάπως πρέπει να βγάλουμε και εμείς το ψωμάκι μας. Δεν είμαι εδώ για το αγωνιστικό μου κομμάτι, είμαι ένας παίκτης ριάλιτι και κάπως πρέπει να επιβιώσω”».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν τους περισσότερους παίκτες να έχουν κλέψει τροφή, ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθάρισε: «Επειδή οι συνθήκες εκεί είναι όπως είναι, πρέπει όλοι μας κάτι να κάνουμε για να επιβιώσουμε. Αυτό που μας έλειπε κυρίως ήταν το φαγητό.

Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει προσπαθήσει να κλέψει φαγητό για να φάει. Βγαίνουν και βιντεάκια άλλωστε το έχετε δει. Όλοι είχαν φάει από την ομάδα μου. Εγώ ήμουν από τα άτομα που ότι και αν έβρισκα το μοιραζόμουν. Αυτοί οι locals που λέμε είναι μια ομάδα security που έχει προσλάβει η παραγωγή για να μας δίνει φαγητό. Από εκεί και πέρα όμως, οι περισσότεροι βρίσκουμε τον τρόπο. Όταν λέμε ότι κάτι έχουμε φάει, μιλάμε για κάτι μικρό».

Για την στιγμή της αποβολής του με τον Γιώργο Πιλίδη, οΗλίας Γκότσης εξήγησε: «Όταν μπήκε ο κύριος Ατζούν στο συμβούλιο και μίλησε για το χαρτάκι αλλά και για όσα έχουν συμβεί και δεν πήρε κανείς το θάρρος να σηκώσει το χέρι, εκτός από τον Πιλίδη, ήταν απαράδεκτο. Εγώ δεν ξέρω αγγλικά, άρα δεν γινόταν να το έχω γράψει εγώ. Όσα έχουν ειπωθεί για κινητά δεν ισχύουν, εγώ το είχα υποσχεθεί στον κύριο Ατζούν και ήθελα να προστατέψω την δουλειά μου».

«Ο Πιλίδης παραδέχτηκε ότι είχε κινητό, μας έδιωξαν προσωρινά αλλά εγώ δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω, γιατί πίστευα ότι θα μιλήσουν και οι υπόλοιποι. Πάω στο ξενοδοχείο περνάει μια μέρα, τίποτα, περνάει δεύτερη, τίποτα. Την τρίτη μέρα μου έφεραν φαγητό και έτσι κατάλαβα ότι έχω φύγει από το παιχνίδι. Είναι άσχημο να βλέπει συμπαίκτες και αντιπάλους να πανηγυρίζουν επειδή έφυγες», κατέληξε ο Ηλίας Γκότσης.

Πηγή: parapolitika.gr