Οριστικός χωρισμός για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον γνωστό τράπερ Snik; Το θέμα είναι ότι κατέβασε όλες τις κοινές τους πόζες εκτός από δυο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Έτσι, εκεί που τους βλέπαμε μαζί και ερωτευμένους στα social media, οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους έκαναν το γύρο των media.

Ο Snik διέγραψε όλες τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα του από το Instagram, κάτι το οποίο έγινε αμέσως αντιληπτό.

Δείτε ακόμη: Τι τρέχει ανάμεσα στον Snik και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Δείτε όλο το ρεπορταζ

Μάλιστα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παλιότερα, μέσα από την εκπομπή της, «Pop Up» είχε διαψεύσει τα σενάρια χωρισμού, λέγοντας πως όλα είναι μια χαρά στη σχέση της με τον Snik.

Η σχέση του ζευγαριού όμως βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά με τις φήμες που ήθελαν την Ηλιάνα να μετακομίζει σε νέο σπίτι.

Τα δημοσιεύματα προχώρησαν περισσότερο περί του χωρισμού τους όταν ο Snik διέγραψε σε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram με το όμορφο μοντέλο – παρουσιάστρια.

Από την άλλη, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντέδρασε κι αυτή αφήνοντας μόνο δύο αναρτήσεις με πόζες της στο Instagram, δίπλα στον Snik.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έχει κρατήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Instagram μαζί με τον Snik:

Πηγή: parapolitika.gr