Δείτε τι ανήρτησε η παρουσιάστρια

Πλάι στους αγαπημένους της ανθρώπους απολαμβάνει το καλοκαίρι και τις διακοπές της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε για λίγες μέρες στη Μύκονο για να δει την αδερφή της Μαριλένα και την ανιψιά της, οι οποίες βρίσκονταν ήδη στο νησί.
Εκτός από βουτιές και ξέγνοιαστες βόλτες θεία και ανιψιά επιδόθηκαν και σε χορευτικές φιγούρες για να εντυπωσιάσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Απίστευτος χορός

«Δεν έχει κινητό, ούτε λογαριασμό στο τικ τοκ. Έχουν όμως όλοι οι φίλοι της, ξέρει όλους τους χορούς του και τα τραγούδια που γίνονται viral από την εφαρμογή. Φτιάχνει βίντεο στο κινητό της μαμάς μου ως επίδοξη youtuber! Είναι 8! Μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογία, αλλά παίζει κάθε μέρα έξω στη «γειτονιά». Κι όπως μας έλεγε η μαμά μου αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θα με κάνει πολύ χαρούμενη αν θες να το δοκιμάσεις πρώτα μαζί μου! Κι έτσι ήταν κοντά μας με όλη τη σημασία της λέξης, ήξερε όμως και τι να προσέξει Trying to be the cool aunt λοιπόν (p.s. Έχω πάρει άδεια από την αδερφή μου από τον γαμπρό μου όχι ακόμα, τον έχω κάνει ταγκ) #princessnefeli #tiktokers» έγραψε το διάσημο μοντέλο.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: parapolitika.gr