Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση

Η πιο λαμπερή μουσική διοργάνωση, τα Mad Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ πραγματοποιήθηκε εχθές (25/6) για 18η χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ένα από τα πρόσωπα μάλιστα που απένειμαν βραβείο ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τον τελευταίο καιρό είναι single καθώς χώρισε με τον Snik.

Λίγο πριν την έναρξη της λαμπερής βραδιάς, η ίδια απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα επαγγελματικά της αλλά και τα προσωπικά της.

«Παρασκήνιο δεν έχω γιατί δεν είμαι των παρασκηνίων. Είμαι των προσκηνίων και των ανοιχτών συζητήσεων. Το μόνο που έχω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε, να πάμε διακοπές, να πάνε όλα ωραία, μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα», τόνισε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Για την θέση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στον τέταρτο κύκλο του GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι «γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, έχει κάνει την πορεία της και πιστεύω μια χαρά θα τα πάει. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει, δεν είμαστε φίλες, είμαστε γνωστές, έχει διαφορά».

Τέλος, σε ερώτηση για τον… χωρισμό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε: «Όλα καλά με τα προσωπικά μου, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα εδώ και δεν έχω δει κανέναν. Ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει, όπως και μια νέα σχέση μπορεί και ένας γάμος και μια οικογένεια και τα παιδιά, όλα μπορούν να σε ανανεώσουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr